Recensies opdrachtgevers

Contactpersoon van een groot productiebedrijf:
“Vanwege mijn functie kwam ik regelmatig in contact met Maaike. Zij wist op een ideale manier mijn wensen qua personeel in te vullen.
Wat opviel was de gedrevenheid waarmee ze haar opdracht uitvoerde. Sterke punten van Maaike zijn haar klantvriendelijkheid, de juiste kennis van zaken, mensenkennis, en de perfecte terugkoppeling. Ik kan iedereen Maaike aanbevelen als de ideale partner om zaken mee te doen.”

De feedback van mijn eigen loopbaancoach en 1 van de 2 trainers waar ik de opleiding voor loopbaanprofessional bij heb gevolgd:
“Maaike is iemand die commercieel en zacht is. Die inlevingsvermogen heeft, gedreven en een doorzetter is. Ze heeft lef.”

Woorden van de directeur van het uitzendbureau waar ik 10 jaar met heel veel plezier heb gewerkt:
“Stabiel en zorgvuldig zijn die woorden die bij Maaike passen. Als ze iets doet, dan alleen als het goed kan. Een medewerker in hart en nieren die haar kennis en kunde graag deelde met collega’s. Als vanzelfsprekend “on the job” en het laatste jaar ook als 1 van onze interne trainers. Op persoonlijke titel wil ik mijn waardering uitspreken voor de openheid die zij altijd heeft getoond. Met het delen van haar overtuigingen en de bijdrage in het beter maken van onze organisatie, door mij, op een prettige doch duidelijke wijze, op zaken te wijzen die wij als MT laten liggen. Maaike toonde zich als een professionele en plezierige collega.”

© 2018 Prive Werk Balans
Powered by FunToStart